Search
Filters
Close

CDI 25km/h - onbegrensd GY6 4 Takt (AGM, BTC, Turbho)

Past op vele merken met een GY6 motor. Begrenst de scooter snelheid tot +/- 25km/h en onbegrensde snelheid. Met afstandsbediening te kiezen! Geschikt voor GY6 motoren met een Pick up begrenzer in de carterdeksel. De CDI is enkel geschikt voor Euro 2 scooters. Let op: Controleer voor het bestellen uw huidige CDI met de beschrijving en aansluitingen op de foto. CDI units kunnen niet geruild en geretourneerd worden. Op elektrische ontstekingsdelen zit geen garantie.
SKU: 96600-00J00-25-O
Availability: Out of stock
€29.95 incl tax

Deze CDI is te bedienen met een afstandsbedining welke de keuze geeft tussen 25km/h en onbegrensde snelheid. De A toets zorgt voor onbegrensde snelheid en de B toets voor 25 km/h Wanneer u de scooter uitzet gaat de snelheid automatisch naar 25km/h waneer u hem weer aanzet. Toets even ingedrukt houden voor het gewenst resultaat!

Past op al deze merken:

AGM 
BTC 
Turbho 
Pronto 
Flash
Berini 
Fosti 
IVA 
Kreidler 
Lintex 
GerRay
Vom 
Edwards Tomorrow 
Eagle Wing Napoli

En vele andere Chinese scooter merken met een Pick up begrenzer in de carterdeksel

Let op: Controleer voor het bestellen uw huidige CDI met de beschrijving en aansluitingen op de foto. CDI units kunnen niet geruild en geretourneerd worden. Op elektrische ontstekingsdelen zit geen garantie.

 

DE WERKING VAN DIT PRODUCT IS WETTELIJK NIET TOEGESTAAN. U LOOPT HET RISICO JURDISCH VERVOLGD TE WORDEN, WANNEER U DIT PRODUCT GEBRUIKT. Max-parts is wettelijk niet aansprakelijk voor het gebruik van dit product.