Zoek
Filters
Close

Verzending en retouren

Levertijd

Max parts streeft ernaar om bestelde producten zo snel mogelijk te leveren. De gestreefde leveringstermijn ligt tussen de 1 en 3 dagen na plaatsing van de bestelling. In sommige gevallen kan het zijn dat de levertijd langer is dan hierboven vermeld, dit kan zijn doordat een artikel niet voorradig is en deze besteld moet worden. Mocht er een artikel besteld worden welke niet voorradig met de oorzaak dat de levering hierdoor langer duurt dan vermeld, dan brengt Max parts de consument hiervan op de hoogte binnen 48 uur na het plaatsen van de bestelling. 

Verzendkosten

Max parts hanteert binnen Nederland een standaard verzendtarief van €5,95. Wanneer een product qua gewicht en omvang door een brievenbus past hanteert Max parts een verzendtarief van €3,96. Alle producten worden getransporteerd met Post NL. Wanneer er een bestelling wordt geplaats voor €50,- of hoger zijn de verzendkosten gratis.

Leveringsdagen

De levering van bestelde producten kan plaats vinden op dinsdag t/m zaterdag met uitzondering van feestdagen. 

Retouren

Wanneer een product niet bevalt of onjuist is, dan kan u zich beroepen op uw retourecht. Raadpleeg voor uw retournatie eerst artikel 10 van de algemene voorwaarden. Retournatie dient gedaan te worden binnen 14 dagen na aankoop van het product. Verloopt deze periode, dan is de consument verplicht het product af te nemen. Wilt u zich beroepen op uw retourecht dan kan u het retourformulier hieronder downloaden en deze ingevuld bijvoegen bij het product en/of producten die u terugstuurt. Vooraf dient u wel een mail te sturen naar Info@max-parts.nl om uw retournatie te melden. Het gefactureerde aankoopbedrag wordt dan binnen 14 dagen na ontvangst teruggestuurd op de rekening van de klant. Retourkosten naar Max parts worden niet vergoed, verzendkosten vanaf Max parts wel wanneer de complete bestelling wordt teruggezonden. 

Download hier het retourformulier